Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

072 Alkmaar – Lifestyle - De gezonde sportkantine sluit naadloos aan bij de belangrijkste motivatie die mensen tegenwoordig hebben om te gaan sporten: gezondheid en een gezonde leefstijl. Dus met gezonde alternatieven kom je tegemoet aan de wens van velen én je laat zien dat jouw club bijdraagt aan gezondheid. Helemaal mooi is dat het lukt om met deze werkwijze de omzet van de kantine te vergroten!

Eén van de projecten die bij het Maatschappelijk Sportakkoord Alkmaar in de steigers staat is om het aantal sportverenigingen te kunnen omvormen tot ‘gezonde kantine’. Verenigingen en vertegenwoordigers van verenigingen die gezondheid nastreven in sportkantines, worden van harte uitgenodigd voor het bijwonen van een informatiebijeenkomst over de implementatie van de gezonde sportkantine. 

Deze avond vindt plaats op: maandag 6 januari van 19.30 tot 21.00 uur in de gezonde kantine van Kolping Boys, Sportcomplex ‘De Nollen’, Beverdam 3, 1822 AA Alkmaar.

Meer informatie
Wil je meer informatie en/of je aanmelden voor deze interessante avond, email dan naar en vóór 24 december naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

10 juli 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamine C

Geen feed gevonden

Coolblue