Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Rabo AZ Foodtour gestart - 072 Alkmaar Lifestyle & Gezondheid, Sport - De Rabo AZ Foodtour is weer begonnen! Het betreft hier een ontdekkingstocht naar gezonde voeding in Noord-Holland. Dit jaar doen vijftig schoolklassen mee aan het interactieve lesprogramma voor groep 7 en 8 waarin voedsel en gezonde voeding centraal staat.

Er is hard gewerkt om het programma geheel coronaproof aan te kunnen bieden, en met succes. De Rabo AZ Foodtour werd op 8 maart afgetrapt.

Tijdens de Rabo AZ Foodtour duiken leerlingen in thema’s als gezond eten, voedselverspilling, etiketten lezen en sportvoeding. In negen online lessen presenteren AZ-spelers, -trainers en voedingsdeskundigen de verschillende thema’s aan de klas.

Belangrijke issues:

  1. Spelers van AZ komen bij jullie langs;
  2. Je gaat zelf vloggen;
  3. Je kunt op bezoek bij een agrarisch bedrijf in de buurt;
  4. Met jullie vlog kun je eveneens een Foodclinic in het AZ stadion winnen

De Rabo AZ Foodtour is een compleet interactief lesprogramma voor groepen 7/8 waarin voedsel en gezonde voeding centraal staat. Leerlingen duiken in thema’s als gezond eten, etiketten lezen en sportvoeding. Elke les behandelt een actueel voedsel- of gezondheidsthema. Zo leren ze op een leuke manier alles over voedsel en gezonde voeding.Wij wensen alle klassen veel succes en plezier!

Wilt u meer weten over het programma? Ga dan naar https://www.raboazfoodtour.nl/
Uiteraard krijgt u ook veel informatie als u de video-opname bekijkt. Even klikken en genieten maar!

 

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

28 september 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Beheerders gezocht banner

Vitamine C