Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

072 Alkmaar en omgeving Lifestyle - Proud Wo-men in Langedijk is een modezaak voor mannen en vrouwen. Jong en oud kan hier geweldig shoppen met een grote variëteit aan bijzonder fraaie kleding. Kleding moet comfortabel zijn en Proud Wo-men biedt hiervoor alle mogelijkheden.

Het personeel heeft professionele kennis in huis om ervoor te zorgen dat u na uw aankoop het pand verlaat met de beste pasvorm die maar denkbaar is, al dan niet samen met de meest uiteenlopende combinaties die de winkel biedt. Uiteraard moet u niets, maar in deze bijzondere tijd is het belangrijk om ‘dicht bij jezelf’ te zijn en dus kleding te dragen waar u zich goed bij voelt.


Ophaalservice voor relaxed shoppen

Proud Wo-men biedt u de mogelijkheid om thuis te worden opgehaald, op uw gemak te shoppen in de winkel waarna u weer wordt thuisgebracht met een juiste aankoop waar u trots op bent en blij van wordt. Bel naar 06-1849.5958 en er wordt een afspraak met u gemaakt om u op te halen.


Outlet pop-up met 50% korting op alle kleding

Het is voor iedereen een verwarrende tijd, daarom organiseert Proud Wo-men nu een ‘Outlet pop-up’ waar maar liefst 50% korting op alle kleding wordt aangeboden. Een lichtpuntje in deze tijd! De Outlet pop-up staat komende weken in Heerhugowaard, op de Middenweg 597. Echt een aanrader om hier naar toe te gaan.
Het outletspektakel is op elke vrijdag geopend van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Wilt u ook ‘Proud’ de feestdagen beleven? Geniet van weer eens ouderwets shoppen, maar ga dan ook voor kwaliteit, omdat u het waard bent!  

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

20 januari 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamine C