Alkmaar 072 Alkmaar Sport - Van maandag 11 januari t/m vrijdag 22 januari 2021, organiseren de sportregisseurs van Alkmaar Sport bijna dagelijks Wintergames op het Cruyff Court (Daalmeer) en Krajicek Playground (de Mare) in Alkmaar. In samenwerking met korfbalvereniging Celeritas en basketbalvereniging Alkmaar Guardians kunnen jongeren van 13 t/m 17 jaar dagelijks gratis meedoen aan deze activiteiten. Aanmelden is niet nodig!

Lees meer: Winter Games Jongeren

072 Alkmaar Lifestyle & Gezondheid - De gemeente Alkmaar doet, samen met Lelystad en Katwijk, mee aan een JOGG-pilot om de voedselomgeving in en rond MBO en VO scholen gezonder te maken. Jongeren worden op een schooldag volop verleid tot voedingskeuzes. De pilot geeft gedurende een schooljaar inzicht in welke stappen er nodig zijn om te komen tot een  aanpak voor de gezonde keuze als makkelijke keuze.

Lees meer: Pilot Gezonde eetomgeving

072 Alkmaar en omgeving Lifestyle - Proud Wo-men in Langedijk is een modezaak voor mannen en vrouwen. Jong en oud kan hier geweldig shoppen met een grote variëteit aan bijzonder fraaie kleding. Kleding moet comfortabel zijn en Proud Wo-men biedt hiervoor alle mogelijkheden.

Lees meer: Proud Wo-men. Een aanrader, juist nu!

072 Alkmaar Lifestyle & Gezondheid - In samenwerking met GreenPort Noord-Holland Noord, Rabobank, Jongeren Op Gezond Gewicht en de GGD wordt er ook komend jaar weer de Rabo AZ Foodtour georganiseerd. De Rabo AZ Foodtour is een compleet interactief lesprogramma voor groepen 7/8 waarin voedsel en gezonde voeding centraal staat.

Lees meer: Rabo AZ Food Tour

072 Gezondheid Lifestyle - Op het moment dat de diagnose dementie bij iemand wordt vastgesteld is dit een grote schok: zowel voor de persoon in kwestie als voor naasten. De vele vragen en onduidelijkheden kunnen een enorme invloed op het leven hebben. Want op welke manier wordt er het beste gezorgd voor iemand met dementie? En wat kunt u als mantelzorger hierin betekenen? Samen met Zuster Jansen geven we u handige tips.

Lees meer: Tips voor betere zorg voor mensen met dementie

Meer artikelen...

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

20 januari 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamine C