072 Alkmaar Lifestyle & Gezondheid - De pilot ‘Gezonde Eetomgeving Scholen’ bewijst dat verschillende partijen in Alkmaar zich sterk maken voor een gezonde omgeving. Op dinsdag 5 oktober kwamen voedselaanbieders en andere partijen samen om terug te kijken op de pilot gezonde eetomgeving voor VO- en MBO-scholen en om mogelijke verbeterslagen te maken voor de toekomst. Er werd opnieuw gebrainstormd over hoe de jeugd gestimuleerd kan worden om een gezondere keuze te maken.

Lees meer: Matchbijeenkomst gezonde voedselaanbieders

072 Alkmaar Sport - Kom tijdens de meivakantie op dinsdag 4 mei naar het Sportspektakel buiten bij sportcomplex Oosterhout (en Alkmaarsche Boys)! We pakken dit keer weer groot uit, met superveel nieuwe sporten. Natuurlijk hebben we ook de buitenruimtes aangekleed, waar je je kunt uitleven met heel veel spelletjes, op alle luchtkussens en nog heel veel meer.

Lees meer: Sportspektakel Oosterhout

072 Alkmaar Lifestyle & Gezondheid - Onlangs kregen 8 voedselaanbieders het startsein van wethouder Elly Konijn voor de experimenten in de Pilot Gezonde eetomgeving op en rondom scholen in JOGG-gemeente Alkmaar. Komende periode wordt uitgebreid gekeken naar acties bij de voedselaanbieders rondom de school die de gezondere keuze de makkelijke keuze maken.

Lees meer: De gezondere keuze voortaan de makkelijke keuze voor Alkmaarse jeugd 072
Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

27 oktober 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamine C