Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
 • Smaller Small Medium Big Bigger
 • Default Helvetica Segoe Georgia Times

072 Bergen Nood-Holland Maatschappij & Duurzaamheid - In deze tijd van bijna extreme duurzaamheid, verwelkomt het ‘Vibe of the Earth’-festival iedereen om kennis te nemen van de samenkomst van juist alle facetten van duur- en puurzaamheid.

Dans, theater, muziek, poëzie
‘Vibe of the Earth’- festival is een sexy, duurzame en flonkerende bijeenkomst cq spektakel, waar samen met alle bezoekers wordt getracht om de wereld een beetje mooier maken.

Vibe of the Earth brengt met behulp van dans, theater, muziek, workshops, exposities, lezingen, film, een puurzame markt, poëzie, wetenschap en nieuwe uitvindingen, bewustzijn over de gevolgen van onze huidige levenswijze. Het festival reikt tools aan hoe ook iedereen kan bijdragen aan een duurzame samenleving. Dans, theater, exposities, workshops, muziek, verbinden, het leven vieren… weliswaar op 1,5 meter afstand, maar… we mogen! 
Alle duurzaamheidsliefhebbers en nieuwsgierigen zijn van harte welkom op het Vibe of the Earth festival, op het Ecodorp in Bergen op 19 & 20 september. Ga daar gewoon gezellig ontspannen en geniet van duurzaamheid in alle vormen en maten.


Activiteiten op het Vibe of The Earth Festival 2020
Duurzaamheid in muziek, dans en theatervoorstellingen met:

 • Wegwerpwereld (danstheater door Vloeistof)
 • Extra Live Life (moderne dans door ManllCo)
 • Poetry of the Earth (met Myrte Leffring, Appelonia, Terra Isis, Rymke Lisa)
 • Dood op de Boot (danstheater op het water door Vloeistof: echte film-noir danservaring!)


Duurzaamheid voor body en mind

 • Kom tot de essentie in jezelf op eiland Vibe of the Heart
 • Relax in het Pling Plong Wellnesscentre met heerlijke sauna’s, healings en massages
 • Ervaar de Hof Koude training
 • Onderga een helende Cacaoceremonie
 • Leer over vernieuwende duurzame economieën op eiland Vibe of Economy, met Romantisch Kapitalisme door de 7 Billion Presidents, deelgenootschap door Pieter Hessel en de aarde op de werelderfgoedlijst met Henry Mentink.
 • Volg inspirerende workshops en presentaties over duurzame samenwerkingen & samenlevingen op Vibe of EcoSolutions met Next Gen, Fredjan Twigt, Ecovillage network en Natasja Hulst.
 • Volg de route langs de houten windmolentjes van het Klimaatmuseum en dompel je via audio, film, tekst en kunstobjecten onder in de belevingswereld van kunstenaars India Rose Klap, Kent Chan, Anne Fehres & Luke Conroy over de klimaatcrisis en ervaar hun oplossingen.

Kom met je kinderen naar het kindertheater in het bos met op zaterdag de voorstelling STUK over klimaatverandering & het veranderen van de seizoenen. Op zondag is er de interactieve voorstelling ‘Vulkaan’ door Raw Resonance over 3 volkeren die samen naar oplossingen zoeken om de aarde te behouden.

Laat je verrassen
Leer verder over het belang van de bossen op Vibe of the Forest via de foto-expositie van Mark Kohn, gedichten van Myrte Leffring, workshops van Monique Wijn, Huib Sneep, Bob Radstake, Peter Levich en Katya Po, Masha Ru, Rymke Lisa, Jeanette Boogmans, Rascha Wisse en Nicole Spit.

Beweeg je langs puurzame producten, inventieve ideeën en bevlogen initiatieven, sprekers en singer-songwriters naar de Happy Earth Vibes.
Laat je verrassen, confronteren, verwonderen en verduursamen…. en natuurlijk Lets Dance, Connect en Celebrate life!


Tickets en programma
Dompel je onder in duurzaamheid via muziek, dans en theatervoorstellingen, relax in het Pling&Plong Wellness Centre met heerlijke sauna’s, healings en massages, volg een Hof koude training, strijk neer in een oase van nieuwe economieën, laat je inspireren door bevlogen workshops en lezingen, kom tot de essentie in jezelf op eiland Vibe of the Heart en beweeg je langs inspirerende kunstprojecten, puurzame producten en bevlogen initiatieven, sprekers en singer-songwriters naar de Happy Earth Vibes.


Meer informatie
- Voor meer informatie raadpleeg je het beste https://www.vibe-of-the-earth.eu/
- Het volledige programma vind je op www.vibe-of-the-earth.eu/programmering

- Festival tickets: € 15,00 te verkrijgen via www.vibe-of-the-earth.eu, Kinderen € 5,00).

- Locatie: Ecodorp, Groeneweg 14, Bergen (Noord-Holland)

- Data: zaterdag 19 & zondag 20 september 2020

Ga lekker genieten van alles wat het festival te bieden heeft. De attracties liegen er niet om. Laten we samen met de hele organisatie hopen dat Corona ook hier geen roet in het eten gooit. We gaan het zien!

 

Economie & Duurzaamheid

20 januari 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine