Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

072 Alkmaar Cultuur -Zondag 5 april zou pianist Tobias Borsboom een ligconcert geven in Theater De Vest, maar door het coronavirus en de inherente maatregelen is het theater dicht en is er dus geen sprake van enig optreden dan ook. Máár, men heeft iets bedacht waardoor je niet alles hoeft te missen. Zo is er op Facebook een filmpje geplaatst met een mini-ligconcert voor thuis.

Tobias Borsboom is een talent van ‘The International Holland Music Sessions’ en zou optreden in de Grote Zaal van het theater alwaar men liggend op een matje of op een lekkere strandstoel onderuit zou kunnen hangen om te genieten van de meditatieve klanken van deze getalenteerde pianist. Onderuit liggen op het matje of in zo’n heerlijke stoel is er dit keer niet bij, maar, daar is dus iets op gevonden: de echte dyhards kunnen in plaats van in Theater De Vest nu gewoon thúis onderuit hangen omdat het theater een miniconcert van deze virtuoze pianist op facebook heeft geplaatst. Dus, pak je pc of tablet, ga naar https://www.facebook.com/watch/?v=675978296504926 ,pak een luie stoel, doe je ogen dicht en geniet…

Interessant om te weten
Theater De Vest plaatst elke avond een boodschap op Facebook in de serie Lichtpuntjes. Het theater hoopt dat Alkmaarders hiermee de dag toch een beetje positief kunnen afsluiten tijdens de coronacrisis.

Cultuur Uitgaan Entertainment Media
Geen feed gevonden

Beheerders gezocht banner