Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

072 Alkmaar Uitgaan - Zin in een avondje anders dan anders lachen, gieren, brullen? Dan is de Comedynight op 31 januari een hele goede keuze! Kom met drie van de beste comedians van Nederland en een ondersteunende M.C.  genieten van een flinke overdosis humor.

Ga lekker zitten en ontspan terwijl de comedians vlot achterelkaar de meest absurde en hilarische verhalen vertellen. Het tempo ligt hoog, het niveau van de grappen soms lachwekkend laag maar na een avond Comedynight zal je met een glimlach en een energiek gevoel weer buiten staan.

Vincent Geers

De eerste topper van deze avond is Vincent Geers, een vaste speler van het Comedy Cafe Amsterdam en achter de schermen tekstschrijver van de Dino show, Celebrity Stand up en The Roast Off. Vincent is een doorgewinterde veteraan in het binnen- en buitenland met inmiddels 20 dienstjaren en won in 2007 de publieksprijs van het Cameretten festival Rotterdam.

Merlon Kicken

Daarnaast wordt hij vergezeld door de opkomende theaterster Merlon Kicken, een Brabander (inclusief accent) die je niet snel zal vergeten. Natuurlijk bekend in eigen streek waar hij tijdens carnaval de provincie heen en weer scheurt als tonprater.

Berit Companje

De derde vreemde vogel is Berit Companje die deze avond de rol als M.C. op haar neemt. Berit heeft een uitnodigende persoonlijkheid maar wikkelt er geen doekjes om met haar hele scherpe observaties en verhalen over persoonlijke situaties.

Wilko Terwijn

Als laatste hebben wij de rasechte Amsterdammer Wilko Terwijn die onder andere bekend is geworden als de oprichter van Badaboom TV en deelnemer van De Grote Improvisatieshow. Zoals verwacht van de Amsterdammer zijn Wilco’s grappen hard en grof maar rechtvaardig. De gehele avond beloofd een opstapeling van komische verhalen, herkenbare situaties en slappe grappen te worden die zeker hun tol zullen eisen op uw lachspieren.

KLEINE ZAAL

Powered by Lokhorst

DATUM do 31 jan 2019

DEUR OPEN 20.00

AANVANG 20.30

DEUR TICKET €14,50

TICKET €14,00 *

* Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.

Cultuur Uitgaan Entertainment Media

20 januari 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine