Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Kunst & Cultuur –Devoordstelling van Nadja Filtzer is verplaatst van 11 februari 2021 naar 21 maart 2021. Uw tickets blijven geldig. Bent u verhinderd, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bedankt voor uw begrip!

In ‘Mijn Zwervend Hart’ neemt Nadja het publiek mee op de wereldreis die haar Joodse voorouders maakten van Oekraïne, via Parijs, Le Havre en New York naar Mexico – op de vlucht voor de pogroms van Stalin. Nergens geaccepteerd trokken ze steeds weer verder, op zoek naar een plek om te (over)leven. Eigen composities en teksten worden afgewisseld met Jiddische Klezmer, Amerikaanse Jazz, Russische en Latijns Amerikaanse volksmuziek.

Nadja brengt haar kleurrijke familiegeschiedenis tot leven in gespeelde en gezongen scenes. Zo is ‘Mijn Zwervend Hart’ niet alleen een autobiografische ontdekkingsreis, maar ook een universele geschiedenis, die zich steeds herhaalt.

Met zelfrelativering en humor laat Nadja zien hoe ze zich weet te bevrijden van familiepatronen en trauma’s en hoe ze droomt over een betere wereld, waarin mensen nooit meer hoeven te vluchten.

Meer informatie
Evertshuis, Julianastraat 4, 2411CV, Bodegraven, Tel: 0172-618484
Email               : info@ evertshuis.nl

Website           : www.evertshuis.nl
Tickets             : www.evertshuis.nl

Cultuur Uitgaan Entertainment Media
Geen feed gevonden

Beheerders gezocht banner