Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0172 Cultuur & Uitgaan - Ben je creatief? Heb je tijdens deze lockdown een nieuwe hobby ontdekt of een oude passie weer opgepakt? Dan is het Evertshuis op zoek naar jou!! Het Evertshuis is benieuwd naar ‘Lockdown Hobby’s’ van inwoners in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Van de mooiste inzendingen wordt in 2021 een expositie gehouden in de foyer van het Evertshuis.

Achter de schermen zitten ze niet stil in het Evertshuis. Ze popelen om weer volop aan de slag te kunnen gaan, bezoekers gastvrij te ontvangen in de foyer, volle zalen, inspirerende theatervoorstellingen en prachtige films draaien, muzieklessen geven, BRAVO! activiteiten organiseren, zalen verhuren aan serviceclubs en verenigingen, kunstenaars en kunstliefhebbers creatief aan de slag zien in de werkplaats… echter dat zal nog wel een tijdje duren. Daarom zijn ze zo benieuwd naar creatieve hobby’s van mensen thuis in Bodegraven-Reeuwijk tijdens deze lockdown.

Expositie
De ‘Lockdown Hobby’s’ kunnen van alles zijn op het gebied van fotografie, schilderen, poëzie, beeldende kunst, een instrument bespelen, zingen of een andere creatieve hobby. Iedereen mag meedoen, van amateur tot professional, van jong tot oud. De mooiste, leukste of gekste hobby’s worden gebundeld in een expositie in de foyer van het Evertshuis.

Meer informatie
Wil je meedoen? Stuur dan per mail vóór 1 mei 2021 een korte beschrijving of een filmpje van je lockdown hobby, je naam, woonplaats en twee foto’s in hoge resolutie. Het Evertshuis is benieuwd naar jouw Lockdown Hobby!!
Verder vindt u informatie op de site http://www.evertshuis.nl/nieuws/lockdown-hobbys

Cultuur Uitgaan Entertainment Media
Geen feed gevonden

Beheerders gezocht banner