0172 Bodegraven, Alphen aan de Rijn Kunst & Cultuur - Het Jeugdtheaterhuis lanceert dit voorjaar een uniek project: de JTH Vooropleiding. Tijdens deze parttime vooropleiding krijgen talentvolle jongeren professionele theaterlessen en maken zij gezamenlijk een theaterproductie, die zij door heel Zuid-Holland gaan spelen.

Lees meer: Vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis

0172 Kunst & Cultuur –Devoordstelling van Nadja Filtzer is verplaatst van 11 februari 2021 naar 21 maart 2021. Uw tickets blijven geldig. Bent u verhinderd, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bedankt voor uw begrip!

Lees meer: Nadja Filtzer – Mijn Zwervend Hart

Donut vaccinatiecenter bakkerij Jonker 072 Alkmaar, Langedijk en omgeving – Het korps van bakkerij Jonker, onder leiding van de creatieve Ed Jonker, heeft weer eens iets nieuws bedacht. In deze barre coronatijden moet je zeker als bakker niet bij de pakken neerzitten en dus ontwikkelde het bakkersteam speciale donuts.

Lees meer: Coronabollen met vier verschillende vaccins

0172 Cultuur & Uitgaan - Ben je creatief? Heb je tijdens deze lockdown een nieuwe hobby ontdekt of een oude passie weer opgepakt? Dan is het Evertshuis op zoek naar jou!! Het Evertshuis is benieuwd naar ‘Lockdown Hobby’s’ van inwoners in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Van de mooiste inzendingen wordt in 2021 een expositie gehouden in de foyer van het Evertshuis.

Lees meer: Lockdown Hobby’s Evertshuis

Meer artikelen...

Cultuur Uitgaan Entertainment Media

23 april 2021

Categorieën Cultuur & Uitgaan en Entertainment Media op NLMagazine